Îmi donez ziua de naștere pentru Studiourile Ferentari

 

Vlad Roșianu Asociația Ferentari

75% Complete
750 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Studiourile Ferentari pentru mine reprezintă o a doua casă. Aici pot să învăț continuu, în liniște, fără să mă deranjeze zgomotul cotidian. Pe lângă acestea, Studiourile Ferentari mi-a oferit ocazia sa am prima mea expozitie de fotografie: #NESEMNIFICATIV.

Pe lângă actorie, particip la ateliere unde învăț cât mai multe, unde mă dezvolt ca persoana și fac ceea ce-mi place. 

 

Îmi donez ziua de naștere deoarece, în tot acest timp în care am venit la Studio, am întâlnit mulți tineri talentați, plini de viață, zâmbitori, care au nevoie de un spațiu pentru a-și putea exersa pasiunile. Vor să devină următorii cei mai mari fotografi, regizori, cântăreți sau dansatori. Ei au nevoie de acest sprijin, de ajutor.

 

Cred cu tărie că din acest spațiu, cu aparatura necesară și cu oameni care sa îi ajute câte puțin, de aici vor pleca cele mai mari stele.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea educației, artei și culturii în rândul copiilor și adolescenților din Ferentari.

SUSŢIN PROIECTUL

PlayHood

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Mihaela Dorobanțu

150 RON
La mulți ani, Vlad!
07 Mar 2022

Anonymous

200 RON
La mulți ani!
05 Mar 2022
La multi ani! Ramai minunat!
03 Mar 2022
La multi ani! :-)
03 Mar 2022