Asociația Ferentari

Asociația Ferentari

PlayHood

Status: Fundraising

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

[ Show more ]

96,961 RON

Sumă:

37

Galantomi:

663

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

PlayHood este un proiect educațional destinat copiilor și adolescenților care trăiesc în zona cartierului bucureștean Ferentari. Tinerii beneficiază de cursuri gratuite de teatru, ateliere de montaj video, producție audio, scriere creativă sau storytelling și activități personalizate de mentorat. Se urmărește dezvoltarea abilităților de bază ca cititul, scrisul sau gândirea critică, dar și introducerea în domeniul educației digitale cu aplicabilitate în artele vizuale sau ale spectacolului.

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști.