PlayHood

PlayHood este un proiect educațional destinat copiilor și adolescenților care trăiesc în zona cartierului bucureștean Ferentari. Tinerii beneficiază de cursuri gratuite de teatru, ateliere de montaj video, producție audio, scriere creativă sau storytelling și activități personalizate de mentorat. Se urmărește dezvoltarea abilităților de bază ca cititul, scrisul sau gândirea critică, dar și introducerea în domeniul educației digitale cu aplicabilitate în artele vizuale sau ale spectacolului.

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști.

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

9,215 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: PlayHood

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

9,215 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Îmi donez ziua de naștere pentru PlayHood

Sărbătoarea zilei de naștere nu e despre mine. E despre oamenii deosebiți din jurul meu cărora le dedic și alături de care îmi petrec în fiec

3,500 RON Target
2,860 RON Suma
81.714285714286% Complete

Îmi donez ziua de naștere pentru PlayHood

Știu PlayHood-ul de când era mic, dar cu ambiții mari. Din momentul în care puștii din Ferentari erau de-o șchioapă și curioși să vadă ce s

6,000 RON Target