De ziua mea, hai şi tu în cercul iubirii!

 

Mirela Oprea Asociația Ferentari

100% Complete
3,196 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
15
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Asociem cartierul Ferentari din Bucureşti cu drogurile, sărăcia extremă şi lipsurile de tot felul. Atunci când Ionuţ, fratele meu de meserie actor, s-a mutat acolo, ca să fie mai aproape de copiii cu care crease trupa de teatru Playhood, mi s-a strâns inima. Dar ce să vezi… a găsit acolo oameni buni şi copii extraordinari care au nevoie de foarte puţin ca să strălucească şi să uimească. Uneori, acest “foarte puţin” înseamnă ceva de mâncare la repetiţii sau la cercul de lectură, una-două şedinţe de coaching sau terapie, bănuţi pentru chiria spaţiului în care, cu ajutorul Asociaţiei Zi de Bine, acum funcţionează “Studiourile Ferentari”.

Apoi, după “foarte puţin”, vine “foarte mult”: foarte multă bucurie atunci când copiii ies din cercuri vicioase periculoase şi îi vezi pe un drum poate nesperat; foarte multă poftă de a merge mai departe atunci când dragonul analfabetismului este încălecat şi învins la cercul de lectură; foarte multă emoţie atunci când câştigă premii la festivaluri şi concursuri importante; foarte multă speranţă când cei mari, care au “reuşit” devin exemplu pentru cei mici; foarte multă iubire din partea tuturor celor implicaţi.

Dacă vrei să mă sărbătoreşti de ziua mea, ajută-mă să fac foarte mult cu foarte puţin! Hai şi tu în cercul iubirii :).

Am povestit aici mai multe despre PlayHood şi Studiourile Ferentari.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea educației, artei și culturii în rândul copiilor și adolescenților din Ferentari.

SUSŢIN PROIECTUL

PlayHood

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

15 Donații

La multi ani cu intarziere, dar cu la fel de multa bucurie, Mirela! Felicitari pentru cadoul dat mai departe :)
23 Aug 2021

Anonymous

400 RON
La multi ani Mirela! Inspiratie si realizari !
19 Jul 2021
La multi ani, Doamna cu Visuri! ❤️ Ma simt privilegiata ca te-am intalnit!
15 Jul 2021
cu bucurie de a fi alaturi de tine Miru :)
14 Jul 2021
La mulți ani grozavi, draga Mirela! Abia aștept sa ii povestesc lui Tiberiu despre tine... Poate într-o zi va veți cunoaște! ❤️💐
14 Jul 2021
La mulți ani minunați, Mirela!🤗
14 Jul 2021
La multi ani, Miru! Sa iti aduca impliniri de toate culorile a CEST nou an din viata, si sa primesti inzecit pe cat de mult daruiesti in jurul tau! Te imbratisez cu drag si dor, Adela
14 Jul 2021
150 RON
14 Jul 2021

Anonymous

500 RON
14 Jul 2021

Anonymous

75 RON
14 Jul 2021
300 RON
Happy Birthday, Mirela! So glad to be working with you!
14 Jul 2021
La multi ani fericiti, draga Mirela!
13 Jul 2021
La multi, multi ani in lumea in care, cu tine, a inceput sa fie firesc să îi intrebam pe cei din jur: “Şi…? Care e visul tău?”
09 Jul 2021
La muuulți ani cu muuulte visuri împlinte! ...ale tale și ale celor pe care-i călăuzești, deopotrivă. Iar Playhood să fie mereu dovada că visurile îndraznețe și mărețe pot fi împlinite. Mulțumim că exiști în viața noastră, dragă Mirela!
07 Jul 2021
Îți mulțumim pentru inițiativă, Mirela! Și la mulți ani! Îți doresc să primești înzecit înapoi din bucuria și energia pozitivă pe care le oferi! Te îmbrățișez!!
06 Jul 2021
Mirela Oprea : Asociația Ferentari
De ziua mea, hai şi tu în cercul iubirii!