De ziua mea vreau să împlinesc visuri

 

Irina Mihălcuț Asociația Ferentari

98.3% Complete
983 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
9
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua mea, îmi doresc să îndeplinim împreună visul a 30 de tineri actori.

De câțiva ani tinerii talentați din Trupa Playhood înfruntă cu speranță și perseverență greutățile pe care viața le-a pus în cale. Dar, împreună, putem duce povestea lor dincolo de zidurile cartierului. Un cartier în care șansele de a te rupe de ce e rău sunt mici. La fel și visele, speranțele locuitorilor.

Niciun copil nu ar trebui să sufere, nicio copilărie nu ar trebuie să fie umbrită de povara sărăciei, dar din păcate viața nu este mereu blândă. Însă, copiii găsesc un refugiu în puterea imaginației. Iar când o mână de ajutor le este întinsă, visurile lor capătă forța de a evada de sub griji și stereotipuri.

Alături de mine și de Asociația Ferentari, puteți susține visurile acestor tineri și transforma în realitate dorințele lor, făcând o donație pentru acest proiect drag. Fiindcă, în cele din urmă, indiferent de grai ori statut social, arta și cultura ne apropie pe toți.

Realizarea acestui proiect va fi, pentru mine, dar mai ales pentru acești copii, cel mai frumos cadou la care ne-am putea aștepta.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea educației, artei și culturii în rândul copiilor și adolescenților din Ferentari.

SUSŢIN PROIECTUL

PlayHood

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

la mulți și magici ani!
04 May 2021
La multi ani, Irina! Sa ne revedem cu bine :).
04 May 2021

IRINus

300 RON
02 May 2021
La mulți ani nepoțica dragă!
01 May 2021
01 May 2021
Drumul spre scena mare incepe cu primul rol. Multa inspiratie tinerilor si la multi ani, Irina!
01 May 2021

Anonymous

30 RON
In dar de Vinerea Mare si ziua prietenei mele, Irina Mihalcut, sa ne bucure jocul actorilor cu ei insisi cat mai mult!
30 Apr 2021

Georgiana

150 RON
La multi ani!
28 Apr 2021

Anonymous

30 RON
Un mic gest pentru împlinirea unui vis mare!
28 Apr 2021
Irina Mihălcuț : Asociația Ferentari
De ziua mea vreau să împlinesc visuri