Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Steluta Peleasa Asociația Ferentari

100% Complete
1,795 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
16
Donații
Vreau să fac o donaţie!

‘’You can’t spell HEART without ART.’’

Este un citat care mie îmi place foarte mult (deși nu știu cui aparține). Vă pot spune însă ce traducere / semnificație are pentru mine:

Nu poți spune că trăiești (că ai o inimă care bate) dacă arta nu este cumva prezentă în viața ta.

Și când spun ARTĂ mă refer la orice: pictură, muzică, poezie, dans, teatru etc.

PLAYHOOD este INIMA adolescenților din Ferentari – respectiv, e locul în care 15 tineri evadează pe scena teatrului, uitând pentru câteva ore de viața provocatoare (și nu în sensul bun) din Ferentari.

Am crescut în vecinătatea acestui cartier și știu ce înseamnă să ți se pună o etichetă și să porți haina murdară de prejudecățile atribuite cartierului în care te-ai născut (pentru cine nu cunoaște, Ferentari este unul din cele mai rău famate locuri din București).

Nu ne alegem locul în care ne naștem și nici familia.

Dar ne putem alege anturajul, putem căuta și profita de oportunitățile care ne apar în viață.

PLAYHOOD este pentru unii adolescenți din Ferentari locul în care pot spune cu adevărat că trăiesc, e oaza de speranță – oportunitatea de care se agață pentru a îndrazni să viseze la o viață în care să se simtă împliniți sufletește, și poate chiar împliniți material.

Madalina Dorobanțu și Ionuț Oprea sunt doi tineri actori profesioniști ce își dedică de 7 ani timpul, energia, creativitatea, banii și alte resurse personale pentru a ajuta inimile acestor adolescenți să bată cu scop.

Îmi donez ziua de naștere asociației Ferentari pentru că am toată admirația față de tot ceea ce presupune această comunitate creativă, în care tinerii învață prin artă și își dezvoltă abilități pe care le pot folosi pentru a-și schimba destinul în direcția la care numai acolo au prins curajul să viseze.

Ca să fie cu adevărat un spațiu în care unica lor grijă este aceea de a-și hrăni sufletul flămând, suma donată va acoperi costurile pentru mesele copiilor la repetiții.

Iar dacă fericirea s-ar putea cântări, puteți considera că fiecare donație a adaugat cateva grame în plus în inima adolescenților din comunitatea PLAYHOOD.

Vă foarte mulțumesc!

Steluța Peleașă


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Promovarea educației, artei și culturii în rândul copiilor și adolescenților din Ferentari.

SUSŢIN PROIECTUL

PlayHood

PlayHood este o comunitate de copii și adolescenți mentorați și coordonați de către Mădălina Dorobanțu și Ionuț Oprea, actori profesioniști. Împreună au pus bazele unei trupe de teatru, pentru a identifica resurse și soluții educaționale alternative și pentru a adresa direct excluziunea școlară, analfabetismul funcțional și alte aspecte care împiedică dezvoltarea coerentă a tinerilor.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

16 Donații

Oanu’

105 RON
La multi ani fericiti, draga mea Steluta !!!!! ✨✨✨✨✨✨
13 Dec 2020

Anonymous

150 RON
O initiativa frumoasa a unui om deosebit!
13 Dec 2020
La multi ani, Steluta! Sa-ti fie, din inspiratia numelui tau predestinat, bucurie si milioane de stelute care sa provoace si sa implineasca visuri !
13 Dec 2020
La mulți ani frumoși!
13 Dec 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani, Stelule!
13 Dec 2020
La muuulți ani luminoși, Steluța, precum ți-e numele, și pentru tine, și pentru cei dragi, și pentru copiii pentru care îți oferi ziua!
12 Dec 2020

Alex

500 RON
La muulti ani !
12 Dec 2020

Madalina

75 RON
Felicitari pentru initiativa, Steluta!
12 Dec 2020

Alex

60 RON
La multi multi aaani! 🎉✨
12 Dec 2020
60 RON
11 Dec 2020

Andreea

60 RON
La multi ani⭐️💫🌟✨
11 Dec 2020

Cami

60 RON
La multi ani <3! https://www.youtube.com/watch?v=Dy8PUqSPYbk&list=PLTKQkDE4Nvu0-jibRKi0_JI8qGWg7vqTE
11 Dec 2020
La multi ani Steluta! O zi insotita, un an cu bucurii si impliniri si momente frumoase alaturi de cei dragi. Mult succes tinerilor pe care ai ales sa ii sprijini si felicitari mentorilor acestora pentru implicarea frumoasa!
10 Dec 2020
75 RON
La multi ani, Stelu!
09 Dec 2020

Anonymous

50 RON
La multi ani, draga Stel! Frumoasa cauza ai ales, ca de fiecare data! :*
08 Dec 2020

Ramona B

50 RON
👍
07 Dec 2020
Steluta Peleasa : Asociația Ferentari
Cel mai frumos cadou de ziua mea